mandag 23. mai 2011

17. mai i Villa SunnivaDet har vært litt hektisk i det siste og den tiden vi har hatt til overs, har først og fremst blitt brukt ute i hagen. Det er litt å gripe fatt i, for å si det mildt. Huset og garasjen må males og det er diverse utfordringer i selve hagen som må gjøres noe med. Vi har også planer om å få lagt fliser på verandaen vår i år. Vi skal ha konfirmasjon her neste år så det ville være hyggelig å få en del ting på plass innen den tid.

Vi hadde likevel en veldig hyggelig 17. mai feiring her med familie som spiste frokost sammen med oss og venner på besøk om ettermiddagen og kvelden. Været holdt seg bra nok til at grillingen ble gjennomført som planlagt.

Jeg blir alltid litt stolt når vi heiser flagget klokken åtte om morgenen på 17.mai. Alle tre stiller opp og passer på at flagg heisingen går riktig for seg.

 Ganske flott med grønne trær og et norsk flagg som vaier i vinden.

Bordet ble enkelt pyntet i år med det brede flaggbåndet som jeg har brukt hvert år siden vi giftet oss, og det er faktisk 20 år siden i år! Tida flyr. Blomster fra hagen og en blå og hvit kunstglassvase gjør seg på denne dagen. Vasen har jeg fått av en god venninne.Forglemmegei og Marikåpe fra hagen og en rød og hvit duk skaper stemningen på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar