fredag 5. mars 2010

Roser og litt til...


Her har vi et lite stilleben fra stua vår. Brettet er gammelt og slitt og jeg kjøpte det på Vestkanttorget for et par år siden. Serviset er gammelt og er en blanding av Porsgrund og Stavanger Flint. Noe er arvet, noe fått og noe er kjøpt brukt. Jeg liker utrolig godt fargesammensetningen, kontrasten mellom de søte pasellfargene og det blanke sorte. Kronen er kjøpt hos Mols og lysestaken bak er kjøpt på loppemarked for 10,-.


Jeg er glad i roser og jeg kjøper gjerne disse med en sterk rosa farge. De lyser alltid opp blandt de ganske nøytrale fargene og gjør med glad. Jeg driver med scrapping så det er ikke fritt for at det samler seg opp noen skåler med blonder, bånd og småting her og der.

Under er det et bilde fra kjøkkenet en dag jeg skulle ha lunsj gjester. Osteklokka, som jeg har blitt veldig glad i, kjøpte jeg for nesten ingenting på et loppemarked i høst. Den var møkkete og trist, men etter grundig vask ble den nydelig. Er det noen som vet hvor den er laget? Det er god kvalitet i glass og tre så den kan være fra et glassverk.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar