onsdag 22. juni 2011

SommerdagDisse verdifulle sommerdagene flyr så alt for fort forbi og jeg prøver å gripe dem så godt jeg kan. I går dekket jeg et hyggelig lunsjbord og spiste sammen med en god gammel skolevenninne. Da måtte jeg selvfølgelig pynte med blomster fra hagen. Når jeg tar inn blomster blir ofte denne gamle mugga fra Porsgund brukt. Den er vakker og vi har arvet den etter min manns farmor. Jeg samler på mugger og dette er så absolutt favoritten min.

Senere på dagen tok jeg meg en tur på Dorothea på Triaden for å kikke litt. Det er en evighet siden jeg var der sist og det var hyggelig og inspirerende å besøke butikken som alltid. Det ble ikke så mange kjøp, men en olabukse som satt som et skudd og var på salg ble med hjem. I tillegg kjøpte jeg noen nydelige bilder fra Sagen på hobbybutikken. Jeg har tenkt å pynte litt på hytta med dem, men må nok scrappe litt med dem først.
Jeg lette egentlig etter litt små detaljer til hytta på Dorothea, men jeg fant så mange ting jeg likte, at jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken retning jeg ville gå stilmessig. Er i ferd med å bestemme meg nå, så jeg skal nok vise dere noen bilder neste uke.
På kvelden så sønnen min og jeg på film og koste oss med god mat, så det ble en flott dag som jeg følte at jeg fikk grepet litt tak i.

Stemningsbilde fra kjøkkenet

Dagens fangst

Fikk dette herlige hjertet til bursdagen min og nå pynter
det opp ute sammen med en lilla Klematis.

Vi har også malt dette bordet i samme
farge som detaljene på huset og garagen

En gammel Iris som har kjempet seg opp
ved siden av garagen

Endelig har rosene begynt å blomstre for alvor.

Forsiden av garagen

Vi har en gammel garage som brukes som uthus og den er egentlig ganske sjarmerende, men nå trenger den så sårt en kjærlig hånd. Vi har derfor satt i gang med skraping og maling. Vi anlegger også en liten uteplass utenfor med gamle heller fra hagen. Staffasjen og dørene har vært grønne men nå blir de gråblå for å stå til noen av detaljene på hovedhuset.  Vi må også skifte takrenner og et vindu, men når det er gjort så vil nok huset holde en god del år til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar