mandag 11. april 2011

Arbeidsrommet mittJeg er veldig glad i å scrappe og i å lage kort så det er deilig å ha sitt eget arbeidsrom. Rommet brukes også som gjesterom, men stort sett så har jeg dette rommet for meg selv. Jeg holder av og til kurs i kortlaging og scrapping så det er en god del forarbeid som gjøres ved arbeidsbordet her. Jeg er også glad i å sy og i å lage smykker så det er nesten alltid et kreativt kaos som råder. Jeg har også en pult med med pc og tilbehør som er mye i bruk. Disse bildene ble tatt i et ryddig øyeblikk før vi skulle ha gjester. Kortet med påskeegg inni, er et av kortene jeg har hatt på kurs denne sesongen.
Den lille kassa som jeg hadde et innlegg om tidligere har funnet sin plass her. Den rommer bl.a. gamle bøker som brukes til diverse prosjekter. Det gamle syskrinet kjøpte jeg på en dødsboauksjon for ca 25 år siden.Jeg er fornøyd med den rene og enkle stilen på dette rommet, det føles greit når det er så mye annet stæsj som fort roter til rommet. Hyllereolen under er Bestå fra IKEA og den rommer det meste. Den er ganske dyp så det er utrolig hva jeg får plass til her.


Selv om rommet fungerer godt så er det en del prosjekter på gang her. Jeg leter etter et nytt sengeteppe og ny taklampe. Vi må også få gitt rommet et nytt strøk med maling og lakk på gulvet. Jeg har også kjøpt et lite arkivskap så jeg får frigjort en del plass i hyllene men det må monteres og de andre hyllene må ryddes. Det er nok en del papirer som kan kastes der også. Dørstokkmila er litt lang nå synes jeg.

Hvis du vil se litt av kortene og sidene som jeg lager så kan du besøke scrappebloggen min. www.papirverkstedet.blogspot.com


Jeg måtte jo i rettferdighetens navn ta med et bilde som viser hvordan det ser ut på pulten min vanligvis. Et skikkelig kreativt kaos. Men jeg må rydde en del hver gang jeg setter i gang med et nytt prosjekt ellers så er det ikke fristende å sette i gang med noe nytt. Det er jo ikke plass heller for den saks skyld.

1 kommentar:

  1. Så kjekt med ett eget arbeidsrom!

    Ha en fin dag :o)

    SvarSlett