fredag 14. oktober 2011

Vakker fransk madonnaJeg var hos et ektepar som kjøper og selger franske gamle ting i sommer. Jeg skulle hente to franske kafestoler som jeg hadde bestilt, men da jeg kom inn i rommet med som inneholdt diverse skatter og funn så jeg denne madonnaen som jeg forelsket meg hodestups i. Den var til salgs, og jeg kjøpte den på flekken. I bilen hjem hadde jeg den på fanget og passet på den. I dag står den i stua vår og jeg angrer virkelig ikke på handelen!
Jeg er veldig glad i turkis og har dette som en gjennomgangsfarge i huset sammen med sort og brunt, så denne figuren passer virkelig godt inn. Gardinene som henger bak bordet er fra Designers Guildt.Under ser du noen bilder tatt i kveldslys og det er ganske vakkert når jeg tenner lys på brettet og madonnaen står nesten å gløder. På det ene bildet ser du også den ene av stoene jeg kjøpte. De er skikkelig rustikke og passer inn de fleste steder. Veldig kjekt at man kan slå dem sammen også, når man vil sette dem vekk litt. 


Disse rosa rosene er favoritt rosene mine fra Mester Grønn. Fargen er fantastisk og de står alltid lenge. Den lille duken og krukka fra Egersund er loppemarkedsfunn. Det blir muligens en liten tur på loppemarked i morgen, kanskje det blir noen nye funn. Bildet under er et lite stemningsbilde fra stua, tatt en av disse kalde men vakre høstdagene vi har hatt i det siste. Dukkestua bak i bildet fikk moren min til jul da hun var liten. Jeg tror det var en onkel som hadde laget den. Jeg fikk den da jeg var liten og brukte den mye. Nå har jeg planer om å pusse den opp innvendig. Jeg har faktisk kjøpt ny tapet...Jeg ønsker dere en riktig god helg!

Klem fra Synnøve

1 kommentar:

  1. Vakker madonna du har :)
    Koselige bilder fra deg.
    Ha en fin fredagskveld. :)

    SvarSlett